Forum Serwera NiceCraft
mam nadziejê, ¿e administracja chocia¿by z szacunku do siebie nie usunie tego tematu.
a wiêc serwer wystartuje za kilka dni, zosta³o nam zrobiæ cuboidy, dokoñczyæ serwerowe budowle i zrobiæ "spawn room" w netherze
niestety w tym temacie bo banda dzieciaków nie potrafi ogarn±æ dobrego forum.
co do kwestii kradzie¿y serwera, NIE nie ukradli¶my go, po prostu jak nas bezczelnie wywalili¶cie z administracji/wl gdy zrobili¶my 90% mapy to siê zrewan¿owali¶my i takie s± skutki, przykro mi, ¿e normalni ludzie tacy jak Judash musz± cierpieæ, ale za b³êdy Tomasza siê p³aci.
zanied³ugo bêdzie ogarniête forum itp!
ZAPRASZAMY.
Ogarnieci to wy nie jeste¶cie wbiliscie na sera omotalicie matex poplakaliscie sie mu i tylko dazyliscie do kradzie¿y servera
http://screenshooter.net/1451577/ettmivo
Dziecko to ty nawzajem
nie, wojny nie bêdzie.
woja ju¿ siê skoñczy³a, a wygl±da³a ona tak:
przyjeli mnie i Pjo do robienia serwera
i ju¿ od pierwszego dnia nie podoba³o nam siê to, jak serwer by³ prowadzony, wbija³em na serwer pobudowaæ co¶ i ju¿ bezsensowny tekst 13 latka "chcesz bana?"
albo to: wbija Pjo na serwer, a oni buduj± pytamy sie co to, do czego itp.. oni nic..
boty? jak zniszczyli¶my 1 klocek to obudzili siê..
Tak SanFable chce ogarn±æ serwer i go ogarnie z Pjo_pl i ten serwer bêdzie jednym z lepszych na których grali¶cie bo to NAM zale¿y aby serwer wypali³ i zadbamy o to.
a teraz tak na powa¿nie, nie rozumiem co ty napisa³e¶ ;p
jak odzyskali¶my serwer? zagadali¶my do kolegi którego TAK SAMO za³atwi³e¶ i z nim robimy serwer..
pozdrawiam.
Jak juz chcesz ogarnac serwa to nie obrazaj innych i lepiej bedzie, jak Tomash, Judash i inni admini beda z toba. Taka rada
A serwer bedzie na Minecraft 1.1????????
Ostatnio edytowany przez Hub468 (2012-01-17 19:06:24)
damy wam minecraft 1.0 i instrukcjê jak "wróciæ" z 1.1 ;p
i najlepiej zrob konto tutaj aby¶ wiedzia³ wszystkie nowe info dot serwera.
http://twojcraft.cba.pl/
Ostatnio edytowany przez SanFable (2012-01-18 08:57:48)
w ci±gu kilku dni przesiadamy siê na now± maszynê i mo¿ecie nas poca³owaæ... tak tam gdzie my¶licie ;p
moim zdaniem gdyby nie ja i Pjo to ta edycja by³aby taka sama jak poprzednia.
350kont w ci±gu 3dni, nicecraft mia³ tyle na dwa tygodnie
pozdrawiam.