Forum Serwera NiceCraft
mam nadzieję, że administracja chociażby z szacunku do siebie nie usunie tego tematu.
a więc serwer wystartuje za kilka dni, zostało nam zrobić cuboidy, dokończyć serwerowe budowle i zrobić "spawn room" w netherze
niestety w tym temacie bo banda dzieciaków nie potrafi ogarnąć dobrego forum.
co do kwestii kradzieży serwera, NIE nie ukradliśmy go, po prostu jak nas bezczelnie wywaliliście z administracji/wl gdy zrobiliśmy 90% mapy to się zrewanżowaliśmy i takie są skutki, przykro mi, że normalni ludzie tacy jak Judash muszą cierpieć, ale za błędy Tomasza się płaci.
zaniedługo będzie ogarnięte forum itp!
ZAPRASZAMY.
Ogarnieci to wy nie jesteście wbiliscie na sera omotalicie matex poplakaliscie sie mu i tylko dazyliscie do kradzieży servera
http://screenshooter.net/1451577/ettmivo
Dziecko to ty nawzajem
nie, wojny nie będzie.
woja już się skończyła, a wyglądała ona tak:
przyjeli mnie i Pjo do robienia serwera
i już od pierwszego dnia nie podobało nam się to, jak serwer był prowadzony, wbijałem na serwer pobudować coś i już bezsensowny tekst 13 latka "chcesz bana?"
albo to: wbija Pjo na serwer, a oni budują pytamy sie co to, do czego itp.. oni nic..
boty? jak zniszczyliśmy 1 klocek to obudzili się..
Tak SanFable chce ogarnąć serwer i go ogarnie z Pjo_pl i ten serwer będzie jednym z lepszych na których graliście bo to NAM zależy aby serwer wypalił i zadbamy o to.
a teraz tak na poważnie, nie rozumiem co ty napisałeś ;p
jak odzyskaliśmy serwer? zagadaliśmy do kolegi którego TAK SAMO załatwiłeś i z nim robimy serwer..
pozdrawiam.
Jak juz chcesz ogarnac serwa to nie obrazaj innych i lepiej bedzie, jak Tomash, Judash i inni admini beda z toba. Taka rada
A serwer bedzie na Minecraft 1.1????????
Ostatnio edytowany przez Hub468 (2012-01-17 19:06:24)
damy wam minecraft 1.0 i instrukcję jak "wrócić" z 1.1 ;p
i najlepiej zrob konto tutaj abyś wiedział wszystkie nowe info dot serwera.
http://twojcraft.cba.pl/
Ostatnio edytowany przez SanFable (2012-01-18 08:57:48)
w ciągu kilku dni przesiadamy się na nową maszynę i możecie nas pocałować... tak tam gdzie myślicie ;p
moim zdaniem gdyby nie ja i Pjo to ta edycja byłaby taka sama jak poprzednia.
350kont w ciągu 3dni, nicecraft miał tyle na dwa tygodnie
pozdrawiam.